فلاورباکس

با توسعه زندگی شهری و ماشینی، طبیعت با خطرات بسیار زیادی مواجه شده است. به گونه های که به جای پارک ها و فضای سبز، آپارتمان های غول پیکر و برج های آسمان خراش قرار گرفته اند. با این وجود باید چاره ای اندیشید تا به بهبود زندگی شهرنشینی و گسترش طبیعت سبز، در محیط اطراف کمک کرد. پیشنهاد ما استفاده از انواع فلاورباکس های جذاب و زیبا است تا فضایی لذت بخش و سرسبز را در محیط کار و زندگی خود داشته باشید و از آن لذت ببرید. امروزه اگر دقت کرده باشید در شهرسازی ها به فلاورباکس توجه ویژه ای شده است و از آن به عنوان یکی از المان های زیبا سازی شهرها و مبلمان های استفاده می شود. با توجه به ساختار خامشان در فضاهای مختلف به راحتی قابل نصب هستند. در این مقاله به تعریف فلاورباکس، انواع و کاربرد آن می پردازیم، همراه ما باشید.

فلاورباکس چوبی
فلاورباکس چیست؟

فلاورباکس چیست؟

شما هم جز کسانی هستید که واژه فلاورباکس ذهنتان را مشغول کرده است؟ قبل از هر چیزی بهتر است که فلاورباکس، همان نسخه ی مدرن گلدان های سنتی است که در قدیم بر روی نرده ها در تراس پنجره و حیاط خانه ها برای زیباتر کردن محیط اطراف استفاده میشد. فلاورباکس یا جعبه گل، یک محفظه توخالی است که به روش های مختلفی در فضای سبز قابل اجرا می باشد. این جعبه های گل در داخل خاک قرار داده شده و از فضاهای خالی آن برای کاشت و پرورش انواع گل و گیاهان استفاده می شود. امروزه با توجه به کمبود فضا برای ایجاد فضای سبز، فلاورباکس ها انتخاب خوب و مناسبی برای جایگزینی باغچه ها هستند.

همچنان مطالعه کنید ...  دیوار سبز

انواع فلاورباکس

فلاورباکس ترموود

بدنه اصلی این فلاورباکس ها با استفاده از پروفیل های فلزی ساخته شده اند این پروفیل ها با رنگ الکترو استاتیک پوشش داده شده و در نهایت با ترموود کاور می شوند.

فلاورباکس ترموود
فلاورباکس ترموود

فلاورباکس چوب پلاست

این فلاورباکس ها با استفاده از پروفیل های فلزی، ساخته شده که در نهایت با ورق های چوب پلاست پوشش داده می شوند. از مزایای این باکس ها، شباهت زیاد آن به چوب بوده که زیبایی آن را چندبرابر کرده است. فلاورباکس های چوب پلاست به دلیل حفاظت از محیط زیست  بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته اند. این باکس ها به طبیعت هیچ گونه آسیبی وارد نمی کنند و گزینه مناسبی برای رشد انواع گل و گیاهان می باشند.

فلاورباکس چوب پلاست
فلاورباکس چوب پلاست

فلاورباکس گالوانیزه

جنس فریم اصلی این فلاورباکس ها ورق گالوانیزه است که با رنگ الکترواستاتیک پوشش داده می شود. این فلاورباکس ها قابلیت تغییر رنگ و کاشت مستقیم گیاه داخل باکس را دارند.

فلاورباکس گالوانیزه
فلاورباکس گالوانیزه

فلاورباکس بتنی

این فلاورباکس ها با استفاده از بتن سبک و ترکیبی از ماسه، سیمان و میلگرد تولید شده و بنا به درخواست مشتری در ابعاد مختلف قابلیت ساخت دارند. مقاومت و عمر مفید این فلاورباکس ها در برابر عوامل مخرب محیطی، بسیار بالا است و گزینه مناسبی برای استفاده در فضاهای خارجی مانند محوطه سازی باغ ها، ویلاها، پیاده روها، معابر و پارک ها هستند.

فلاورباکس بتنی
فلاورباکس بتنی

فلاورباکس سنگی

برای ساخت این فلاورباکس ها می توان از سنگ های مانند مرمر و تراورتن استفاده کرد. فلاورباکس های سنگی به علت نفوذپذیری بسیار کم، نیاز به ایجاد منافذ مصنوعی دارند که این موضوع نقطه ضعفی برای این مدل باکس ها به شمار می آید. اما جنبه ی زیبایی آن از شدت این ضعف می کاهد و به همین دلیل بیشترین کاربرد این باکس ها در حیاط و باغچه ها می باشد.

همچنان مطالعه کنید ...  چه نکاتی باعث می شود که یک ساختمان دوست دار محیط زیست باشد

فلاورباکس سنگی
فلاورباکس سنگی

فلاورباکس چوبی

چوب با توجه به میزان جذب بالای رطوبت، ماندگاری بسیار کمی دارد به همین دلیل چوب ها تنها به صورت روکش در ساخت این فلاورباکس ها مورد استفاده قرار می گیرند. در ساخت فلاورباکس ها معمولا از ترکیب چوب با دیگر مصالح استفاده می شود.

فلاورباکس چوبی
فلاورباکس چوبی

فلاورباکس سفالی

سال ها از دیرباز تاکنون به عنوان گلدان ها کاربرد داشته اند . سفال با نگه داشتن آب و جذب رطوبت، به طراوت و رشد گل و گیاهان کمک می کند. فلاورباکس های سفالی، زیبایی منحصر به فردی دارند و کمک شایانی به جذاب تر شدن دکوراسیون فضای داخلی شما می کنند.

گلدان سفالی
گلدان سفالی

فلاورباکس پلاستیکی

این فلاورباکس ها به دلیل داشتن وزن کم و قیمت ارزان تر، بیشتر رواج پیدا کرده اند و چندان جنبه ی زیبایی ندارند. از این رو بیشتر در تراس ها و بالکن ها مورد استفاده قرار می گیرند.

فلاورباکس پلاستیکی
فلاورباکس پلاستیکی

فلورباکس شیشه ای

این فلاورباکس ها همانطور که از اسمش پیداست از جنس شیشه یا ترکیب شیشه، فلز و چوب ساخته می شوند. به دلیل آسیب پذیری بسیار بیشتر در فضای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. در ایام گذشته بیشتر از فلاورباکس های بتنی، سنگی، پلاستیکی، سفالی استفاده میشد. اما امر

وزه بیشتر فلاورباکس های مدرن مانند ترموود، چوب پلاست و گالوانیزه به دلیل دوام بالا و جنبه ای زیباشناختی مورد استقبال قرار گرفته و در زیباتر کردن دکوراسیون فضاهای داخلی و خارجی نقش شایانی داشته اند.

فلاورباکس شیشه ای
فلاورباکس شیشه ای

فلاورباکس ها در مدل های پله ای، معلق، دیواری و زمینی طراحی می شوند که در پایین هر کدام به صورت جداگانه توضیح داده می شود.

همچنان مطالعه کنید ...  بازسازی آپارتمان های کوچک

فلاورباکس پله ای

طراحی این گلدان ها به صورت پلکانی می باشد که هم تنوع گل و گیاهان در آن بیشتر بوده و هم علاوه بر زیبایی به راحتی قابل آبیاری هستند.

فلاورباکس پله ای
فلاورباکس پله ای

فلاورباکس معلق

طراحی این جعبه ها به صورت معلق بوده که بوسیله سیم بکسل در اشکال خاص به فضا متصل می شوند و سبب زیباتر شدن محیط اطراف می گردند.

فلاورباکس معلق
فلاورباکس معلق

فلاورباکس دیواری

این باکس ها در ابعاد و اندازه های مختلف به صورت مکعب مستطیل یا مربع ساخته شده و به راحتی بر روی دیوار قابل نصب هستند.

فلاورباکس دیواری
فلاورباکس دیواری

فلاورباکس زمینی

فلاورباکس های زمینی به شکل مکعب مستطیل، مربع، منحنی ساخته می شوند و جلوه ی ویژه ای را در مکان ایجاد می کند.

فلاورباکس زمینی
فلاورباکس زمینی

کاربرد فلاورباکس

زیباسازی محیط اطراف

مناسب برای نصب در روف گاردن، تراس، آلاچیق، حیاط و…

قابل استفاده در پارک ها و فضاهای سبز

کمک به زیباتر شدن فضای شهری

کمک به حفظ محیط زیست

افزایش اکسیژن محیط

پرورش انواع گل و گیاه        

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *